Παρουσίαση ΠΜΣ του ΔΙΠΑΕ «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο»

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 890

Την Τετάρτη 13 Απριλίου του 2022 στις 8:00μ.μ. ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει στο Εντευκτήριο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, Λ. Νίκης 13 την εκδήλωση “Παρουσίαση του μεταπτυχιακού προγράμματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο» (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies) και της «Υποτροφίας Σεβαστού Κυμινήτη»”, ενώ παράλληλα η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά μέσω του καναλιού του Συλλόγου στο YouTube (ΣΠΦΘ – SPFTH).

 Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση σχετικά με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο» (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies), πυρήνας του ερευνητικού αντικειμένου του οποίου είναι ο Εύξεινος Πόντος. Επιπλέον, κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστεί η υποτροφία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος «Υποτροφία Σεβαστού Κυμινήτη», που θα δίνεται από το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος σε φοιτητές, οι οποίοι επιθυμούν να εκπονήσουν το παραπάνω μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθεί ομιλία σχετικά με τον ιδρυτή του Φροντιστηρίου της Τραπεζούντος, Σεβαστό Κυμινήτη, το όνομα του οποίου φέρει τιμητικά η υποτροφία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί συνοπτικά, το ανασκαφικό έργο του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στην αρχαιολογική θέση «Τράπεζα Νέου Ρυσίου-Καρδίας». Τέλος, φοιτητές, που παρακολούθησαν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο» (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies) θα καταθέσουν την εμπειρία φοίτησής τους στο Διεθνές Πανεπιστήμιο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close