Δελτίο Τύπου – Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες της Βηρυτού

Θεσσαλονίκη, 30-8-2020

Αρ.Πρ: 867

Δελτίο Τύπου – Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες της Βηρυτού

Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Βηρυτό του Λιβάνου στις 4 Αυγούστου 2020, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης ανέλαβε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, για το χρονικό διάστημα της Τρίτης 25 Αυγούστου 2020 έως Πέμπτης 27 Αυγούστου 2020.

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, αφού συγκεντρώθηκαν και συσκευάστηκαν τα προϊόντα σε κούτες (τρόφιμα μακράς ανάλωσης, ξηρά τροφή, φάρμακα και υγειονομικό υλικό), τα μέλη του Συλλόγου τις μετέφεραν στην Γ’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να αποσταλούν στους πληγέντες της Βηρυτού.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους που αναποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και ιδιαίτερα την Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης και την Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης, που συνέδραμαν στην προσπάθεια αυτή, δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους μας που είχαν και έχουν μεγάλη ανάγκη βοήθειας.

Στο σημείο αυτό, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης θα ήθελε να επικροτήσει την κίνηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου με ανακοίνωσή του αποφάσισε να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια για τον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου, από τις 17 έως τις 28 Αυγούστου, με συγκέντρωση προϊόντων στα κτίρια των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί το γεγονός ότι η ανάγκη για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης παραμένει επιτακτική, ως ελάχιστη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από ένα τέτοιο τραγικό γεγονός.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close