Συμμετοχή του ΣΠΦΣΘ στον 11ο Αριστοτέλειο Δρόμο

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο 11ος Αριστοτέλειος Δρόμος. Η εκκίνηση των δρομέων θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, στην Πλατεία Χημείου, όπου και θα τερματίσουν οι δρομείς. Το κόστος για την συμμετοχή στον αγώνα δρόμου των 5χλμ. ανέρχεται στα 5€, ενώ τόσο η πληρωμή, όσο και η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα διαρκέσει έως τις 13 Μαΐου 2019 και θα πραγματοποιούνται στη Γραμματεία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου (08.30-13.30 και 15.00-20.00)

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, εν όψει της συμπλήρωσης των εκατό ετών από την κορύφωση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και έχοντας τρέξει ήδη  μία φορά στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μ. Αλέξανδρος» με την ομάδα 100RunningTeam της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, συμμετέχει με την ίδια ομάδα και στον 11ο Αριστοτέλειο Δρόμο, με σκοπό την απόδοση φόρου τιμής στα 353.000 θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού, την διεθνοποίηση του ζητήματος της Γενοκτονίας και την εξάλειψη των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Για όσους επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτής της προσπάθειας, αρκεί να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους στον παρακάτω σύνδεσμο (http://www.gym.auth.gr/el/node/8996) και στο πεδίο επιλογής της ομάδας να συμπληρώσουν «100RunningTeam».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s