Ενημερωτικό περίπτερο του ΣΠΦΣΘ στο Α.Π.Θ. για εγγραφές στην 100running team εν όψει του 14ου Διεθνή Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος»

Με επιτυχία στήθηκε από το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης ενημερωτικό περίπτερο στο Α.Π.Θ. με σκοπό την ενημέρωση της φοιτητικής κοινότητας για τη συμμετοχή της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» με την 100RunningTeam. Η ομάδα αυτή που δημιουργήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την απόβαση του Μουσταφά Κεμάλ στη Σαμψούντα, και έχοντας ως κεντρικό σύνθημα «Τρέχω για τη μνήμη, Τρέχω για τη ζωή», επιθυμεί μέσω αυτού τη διάδοση του μηνύματος «Όχι άλλες γενοκτονίες».

Υπενθυμίζεται ότι μέρος της συμμετοχής του εκάστοτε δρομέα θα διατεθεί για τη διανομή της μεταφρασμένης στα αγγλικά έκδοσης του Κωνσταντίνου Φωτιάδη «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου» στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, με σκοπό τη γνωστοποίηση και τη διεθνοποίηση του ζητήματος της Γενοκτονίας.

Ο Σύλλογος, ο οποίος βρίσκεται επί της οδού Πετροπουλακιδών 3 (Αγίου Δημητρίου με Ιασωνίδου), αποτελεί ένα από τα σημεία εγγραφής. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μπορούν να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου κάθε Δευτέρα 19:30-23:30 και κάθε Τρίτη και Τετάρτη 21:00 23:30, καθώς επίσης και καθημερινά έως τις 20 Μαρτίου 2019 στην είσοδο της Κάτω Φοιτητικής Λέσχης του Α.Π.Θ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s