Δελτίο Τύπου – Γλέντι υποδοχής πρωτοετών φοιτητών Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη, 21-11-2018
Αρ. Πρ. : 801

Δελτίο Τύπου – Γλέντι υποδοχής πρωτοετών φοιτητών Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το  γλέντι υποδοχής πρωτοετών φοιτητών στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης επί της Οδού Πετροπουλακιδών 3.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν το καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών καθώς βέβαια και η πρώτη τους αυτή επαφή να αποτελέσει εφαλτήριο για μετέπειτα δραστηριοποίησή τους στο πλαίσιο του  συλλόγου.

Το παρόν έδωσαν για ακόμη μία φορά και άλλοι φοιτητικοί σύλλογοι, ποντιακοί και μη, όπως ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Σερρών , η Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης «Ο Λεπενιώτης». Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αποστολίδης, ο Γενικός Γραμματέας της, Καραβέλας Μιχάλης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντών Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Κεσόγλου Παύλος.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών  Θεσσαλονίκης Γεώργιος Αβραμίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην έναρξη του Τμήματος Εκμάθησης Ποντιακής Διαλέκτου με εκπαιδεύτρια την Φιλόλογο Αναστασία Μαχαιρίδου αλλά και στην δανειστική βιβλιοθήκη του Συλλόγου που χρήζει εμπλουτισμού. Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε πως έχει συνταχθεί μια λίστα με βιβλία που δεν υπάρχουν στη βιβλιοθήκη και κάλεσε τον κόσμο να προσφέρει κάποια από αυτά στον Σύλλογο.

Μέλη και φίλοι του συλλόγου κράτησαν με τα παραδοσιακά άσματα και τους σκοπούς τους αμείωτο το κέφι του γλεντιού, το οποίο διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Με εκτίμηση, 

Το Δ.Σ. 

                  

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close