Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Τερζίδη με τίτλο « Αέρα σ΄μαναχόν κανείται ».

  Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Τερζίδη με τίτλο « Αέρα σ΄μαναχόν κανείται ».

  Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου Γιάννης Τερζίδης. Το βιβλίο πέραν αυτού θα προλογίσουν η  Ιωαννίδου Σοφία, Φιλόλογος και εκπαιδευτικός, καθώς και ο  Καρυπίδης Σταύρος, προπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

   Η παρουσίαση θα λάβει χώρα  την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018  και ώρα 19:00 στον χώρο του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, επί της οδού Πετροπουλακιδών 3  (Αγίου Δημητρίου με Ιασωνίδου). Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

View this post on Instagram

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Τερζίδη με τίτλο « Αέρα σ΄μαναχόν κανείται ». Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου Γιάννης Τερζίδης. Το βιβλίο πέραν αυτού θα προλογίσουν η  Ιωαννίδου Σοφία, Φιλόλογος και εκπαιδευτικός, καθώς και ο  Καρυπίδης Σταύρος, προπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Η παρουσίαση θα λάβει χώρα  την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018  και ώρα 19:00 στον χώρο του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, επί της οδού Πετροπουλακιδών 3 (Αγίου Δημητρίου με Ιασωνίδου). Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί.  #book #παρουσίαση_βιβλίου #σπφθ #σπφσθ #ποντος #pontos

A post shared by ΣΠΦΣΘ (@spfsth) on

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s