Δελτίο Τύπου – Έναρξη Τμήματος Εκμάθησης Ποντιακής Διαλέκτου Σ.Π.Φ.Σ.Θ. για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Θεσσαλονίκη: 07/11/2018

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 796

Δελτίο Τύπου – Έναρξη Τμήματος Εκμάθησης Ποντιακής Διαλέκτου Σ.Π.Φ.Σ.Θ. για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει ένα από τα επιλεγμένα επιμορφωτικά κέντρα εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου. Συγκεκριμένα, θα συγκροτηθεί τμήμα στo πλαίσιo της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ποντίων Εκπαιδευτικών, ως συνέχεια της επιτυχίας του προγράμματος κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Εθελοντές πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα παρέχουν τα μαθήματα της ποντιακής διαλέκτου δωρεάν στα επιλεγμένα επιμορφωτικά κέντρα στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδος. Η διάρκεια του κύκλου μαθημάτων είναι 100 ώρες, οι οποίες θα επιβεβαιώνονται βάσει παρουσιολογίου, ώστε να δοθεί στο πέρας τους η βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα μαθήματα στον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 19:00 έως τις 21:00 η ώρα, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στην οδό Πετροπουλακιδών 3 (Αγίου Δημητρίου με Ιασωνίδου) και το πρώτο μάθημα ορίστηκε για τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018.

Στον παρακάτω σύνδεσμο βρίσκεται η φόρμα συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα:

Φόρμα εγγραφής 2018-19 / Εκμάθηση ποντιακής διαλέκτου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Με εκτίμηση ,

Tο Δ.Σ.

View this post on Instagram

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει ένα από τα επιλεγμένα επιμορφωτικά κέντρα εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου. Συγκεκριμένα, θα συγκροτηθεί τμήμα στo πλαίσιo της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ποντίων Εκπαιδευτικών, ως συνέχεια της επιτυχίας του προγράμματος κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος. Εθελοντές πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα παρέχουν τα μαθήματα της ποντιακής διαλέκτου δωρεάν στα επιλεγμένα επιμορφωτικά κέντρα στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδος. Η διάρκεια του κύκλου μαθημάτων είναι 100 ώρες, οι οποίες θα επιβεβαιώνονται βάσει παρουσιολογίου, ώστε να δοθεί στο πέρας τους η βεβαίωση παρακολούθησης. Τα μαθήματα στον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 19:00 έως τις 21:00 η ώρα, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στην οδό Πετροπουλακιδών 3 (Αγίου Δημητρίου με Ιασωνίδου) και το πρώτο μάθημα ορίστηκε για τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018. Στον παρακάτω σύνδεσμο βρίσκεται η φόρμα συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα: Φόρμα εγγραφής 2018-19 / Εκμάθηση ποντιακής διαλέκτου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας #σπφθ #ΣΠΦΣΘ #διάλεκτος #ποντος #dialect #pontos

A post shared by ΣΠΦΣΘ (@spfsth) on

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s