Δελτίο Τύπου – Αποχαιρετιστήριο Γλέντι Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη : 27/06/2018

Αριθμός Πρωτοκόλλου : 785

Δελτίο Τύπου – Αποχαιρετιστήριο Γλέντι Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το αποχαιρετιστήριο γλέντι του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, στο χώρο του Συλλόγου, επί της οδού Πετροπουλακιδών 3.

Η εκδήλωση  είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων με σκοπό την πραγματοποίηση της δράσης «Make the Homeless Smile».     

Μεταξύ των παρευρισκομένων βρέθηκαν και μέλη Ποντιακών Φοιτητικών Συλλόγων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και ο Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κύριος Κωνσταντίνος Φωτιάδης, ο οποίος ανέφερε πως στην  πραγματοποίηση της  Πολυθεματικής του Έκθεσης  με τίτλο «Πόντος : Δικαίωμα και Υποχρέωση στη Μνήμη» συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό η εθελοντική συμμετοχή των μελών του Συλλόγου.     

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γεώργιος Αβραμίδης, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, καθώς επίσης ανακοίνωσε την διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής για το  «Λάλεμαν τη Παρχαρομάνας» στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018.     

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, μέλη και φίλοι του Συλλόγου διασκέδασαν τον κόσμο με παραδοσιακά ποντιακά τραγούδια. Το γλέντι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ακολούθησε μουχαπέτ.     

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και να ανανεώσει το ραντεβού του με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Με εκτίμηση ,

το Δ.Σ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s