Δελτίο τύπου – 3ος Κύκλος Συζητήσεων ΣΠΦΣΘ – Σεμινάριο ‘Α Βοηθειών από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.)

Θεσσαλονίκη, 25-2-2018
Αρ.Πρ: 759

Δελτίο τύπου – 3ος Κύκλος Συζητήσεων Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Κύκλος Συζητήσεων του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Στα πλαίσια αυτού διοργανώθηκε σεμινάριο πρώτων βοηθειών, με την πολύτιμη συνδρομή της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.) και των διεθνώς πιστοποιημένων εκπαιδευτών της.

Το σεμινάριο έλαβε χώρα την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου επί της οδού Πετροπουλακιδών 3 και διήρκησε συνολικά 4 ώρες. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η αθρόα προσέλευση μελών και φίλων του Συλλόγου , ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται μέλη του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Καβάλας και του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών της  Π.Ε. Κοζάνης.

Αντικείμενο εκπαίδευσης, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, αποτέλεσε η ασφαλής προσέγγιση θύματος, αλυσίδα επιβίωσης, ΚΑΡΠΑ, πλάγια θέση ασφαλείας, πνιγμονή, αιμορραγία, ρινορραγία, έγκαυμα και επιληψία. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή προς το κοινό και στο πέρας της δόθηκαν αντίστοιχες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων για την εθελοντική της συμμετοχή ,καθώς και τον κόσμο που συμμετείχε, στηρίζοντας για ακόμη μια φορά το πλούσιο πολιτιστικό του έργο.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

 

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s