Δελτίο τύπου-Αποστολή ειδών ρουχισμού στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής

Θεσσαλονίκη, 18-11-2017
Αρ.Πρ.: 746

Δελτίο τύπου-Αποστολή ειδών ρουχισμού στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής

Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Δυτική Αττική, λόγω της έντονης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, η Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Δωδεκανησίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης ανέλαβαν την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών ρουχισμού και κουβερτών, για το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 18/11/2017 έως την Τρίτη 21/11/2017.

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκε άμεσα πλήθος φοιτητών, και όχι μόνο, συνδράμοντας στην προσπάθεια αυτή και δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους μας που είχαν και έχουν μεγάλη ανάγκη βοήθειας.

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, αφού συγκεντρώθηκαν και συσκευάστηκαν τα ρούχα σε κούτες, μέλη των τριών Φοιτητικών Συλλόγων τις μετέφεραν στα ΕΛΤΑ Αγίου Δημητρίου, προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

Στο σημείο αυτό, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης θα ήθελε να επικροτήσει την κίνηση των ΕΛΤΑ όπου με ανακοίνωσή τους αποφάσισαν να παρέχουν το δίκτυο μεταφοράς τους δωρεάν για την αποστολή ειδών ανάγκης στους κάτοικους της Δυτικής Αττικής από τις 20/11/2017 έως τις 30/11/2017.

Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί το γεγονός ότι η ανάγκη για είδη ρουχισμού, κουβερτών αλλά και τροφίμων παραμένει επιτακτική ως ελάχιστη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τις σφοδρές και εκτενείς καιρικές συνθήκες.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s